Als ouders met kinderen wil je graag eens de natuur in? Het bos als grote speelplaats voor je kinderen? Slapen in een tent en eten rond het kampvuur? Drakkar neemt jou en je gezinsleden mee op een heuse kanotrekking!

De gezinstrekking laat zich kenmerken als een intensief begeleide en recreatieve rondreis in een Zweeds natuurreservaat. We houden rekening met de samenstelling van de groep en het weer: het onderweg zijn en genieten van het samen onder weg zijn is het doel.

Een volledig georganiseerde trekking waarbij je enkel je persoonlijke bagage dient te voorzien. Drakkar Outdoor regelt het transport, de begeleiding, alle materialen en voeding.

We nemen je mee naar de mooiste plekjes op en rond Zweedse meren, eten en leven rond het kampvuur en genieten van de intense rust.

Beschikbare periode:

23 juli – 1 augustus

All-in €678,00 per persoon / Kinderen vanaf 9 jaar tot en met 13 jaar €560,00 per kind.
Inbegrepen: huur kano, materiaal, vergunning, voeding, verblijf en gids + transport België/Zweden, heen en terug per luxe autobus (diverse opstapplaatsen in Vlaanderen en Brussel).

U wordt in detail gebrieft over andere nuttige zaken en weetjes na inschrijving.

Wenst u te vliegen? Vluchten Zaventem – Göteborg boekt u zelf, Drakkar Outdoor verzorgt het luchthaventransport; uw prijs daalt met €160,00 per persoon.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Interesse of vragen? Laat het ons gerust weten via drakkarzweden@gmail.com, of boek online!